När det inte kunde bli bättre, så mycket bättre, så gav pandemin oss ett mästerverk till.

Skivan Främling från Carola var en av de första skivorna jag köpte och jag älskade den verkligen. En av de riktigt starka låtarna var Säg mig var du står och då trodde jag självklart att Carola var den första som sjöng in den och ingen annan kunde göra något liknande. Inte var det sant utan först att spela in den var Anita Meyer som toppade den nederländska listan i sex veckor med Why tell me why.

Inte var vi tvåa på bollen heller, franska, nederländska och åter igen finska hade låten spelats in på innan Carola fick ta hand om den och jag måste erkänna att alla lät ganska likt.

Något som till slut stack ut var när den nederländska rapparen tog sig an låten, men då tog hjälp av originalartisten.

Många svenskar återupptäckte Säg mig var du står då Little Jinder förde över den till 2000-talet i Så mycket bättre och låten har sedan dess åter legat på ett par av mina spellistor.

Nu till den nyaste versionen. TV4 har sänt livekonserter från Gröna lund under sommaren med flera bra svenska artister. Sist ut var Zara Larsson en av våra riktiga drottningar i svenskt musikliv. När hon nu gjorde låten och fick med Carola på scenen som trots allt är sveriges mellodrottning så blev det bra. Slutet är magiskt där det lät mycket bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig med de två rösterna tillsammans.

Anita Meyer Why tell me why 1981 Shades Of Desire Pop Yt20 
Paula Koivuniemi Lähde kanssain 1982 Luotan Sydämen Ääneen Pop Yt20 
Carola Säg mig var du står 1983 Främling Pop Yt20 
Lange Frans (feat Anita Meyer) Why tell me why 2012 Levenslied Hip hop Yt20 
Little Jinder Säg mig var du står 2019 Så mycket bättre - Säsong 10 Pop Yt20 
Zara Larsson feat Carola Säg mig var du står 2020 Live från gröna lund Pop Yt20